Hi, 

Allereerst; wat ontzettend leuk dat je een kijkje neemt in mijn webshop!

Ik ben Eline, 25 jaar en de eigenaresse van deze gezellige webshop; inpakwinkeltje.

Terug in de tijd
Even terug naar begin 2021.. Naast mijn fulltime baan in de kinderopvang had ik nog heel veel tijd over en ik wilde deze tijd graag nuttig besteden, maar uiteraard wel met iets waar ik blij van zou worden! Na een aantal drukke maanden met hierin het opstarten van de webshop, producten inkopen, foto's maken, prijzen bepalen en het onder de knie krijgen van de webshop, kon hij dan eindelijk online op 4 april 2021. Spannend, maar zo leuk..!!

Dus op 4 april 2021 is de webshop inpakwinkeltje officieel online gegaan. De naam zegt het eigenlijk al; een (online) winkeltje voor al je inpak spulletjes.

Terug naar nu
De afgelopen 3+ jaar heb ik veel mogen leren over het runnen van een webshop. Het is niet alleen het inpakken van bestellingen, maar er komt nog zo veel meer bij kijken achter de schermen. Zo ben ik ook de marketeer, administratief medewerker, klantenservice en afdeling inkoop & logistiek. Je leest het goed, ik doe nog steeds alles alleen en dit bevalt me erg goed. 

De toekomst
Waar ik de afgelopen jaren eigenlijk van alles en nog wat verkocht. Heb ik voor de toekomst een duidelijk doel. Eindelijk!! Werken met een duidelijk doel maakt alles zo veel makkelijker haha..!! Nu vraag je jezelf vast af wat dit doel dan mag zijn?

Een webshop waarbij kleur & eenvoud samen komen 

Bedankt voor het lezen en heel veel shop plezier :)

Liefs, Eline

 

© 2021 - 2024 Inpakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel